Cercador

COMUNICATS

divendres, 3 de juny del 2011

FESTA DE L'ERMITA 2011 :LLONGANISSADA I CLOENDA D'ACTIVITATS ESPORTIVES

El passat diumenge 29 de maig, a la tradicional Festa de l’Ermita, es va celebrar la Cloenda de les Activitats Esportives del curs 2010/2011. Em volgut, d'aquesta manera, simplificar als pares que tenen més d'un fill, el haver d'assistir a més d'una cloenda amb els problemes d'agenda que això a vegades comporta i a l’hora volíem aconseguir més públic en el moment de fer el reconeixement als nens, que són els que s'han esforçat durant tot l'any per a treure molt bons resultats esportius i es mereixien un bon aplaudiment de tots plegats.

Així doncs, aquests any, hem tingut festa grossa: Un bon esmorzar amb el tradicional pa amb tomàquet i llonganissa a la brasa; tirada de bitlles ; i entrega de medalles honorífiques als equips de futbol sala, handbol, cros, bitlles i acròmica.

Moltes felicitats a tots i a totes.

A continuació, com cada any, tots els que van voler seguir amb la festa i es van quedar a dinar, van poder participar al també tradicional concurs de paelles, on per segon any consecutiu la guanyadora va ser la elaborada per la família Reyes Gutiérrez.

Des d’aquí agraïm com cada any la col•laboració de l’Ajuntament de Móra la Nova, que ens facilita tot el material logístic necessari per dur a terme la festa, i al Patronat de l’Ermita de Sant Pau per posar a la nostra disposició totes les seves instal•lacions.

La Junta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada