Cercador

COMUNICATS

dijous, 19 de febrer del 2015

I CAMPIONAT COMARCAL DE BITLLES A MORA LA NOVA


El passat dissabte dia 14 de febrer es va celebrar a Móra la Nova, el primer Campionat Comarcal de Bitlles de la Ribera d’Ebre del curs 2014/2015, amb una participació de 110 alumnes que practiquen aquesta modalitat i que han vingut de Móra d'Ebre, Tivissa, Flix, Riba Roja... L'equip de l'AMPA de l'I.E. 3 d'abril entrenats per l'Anto Caballé, ha estat brillant, tots ho han fet molt bé i han aconseguit endur-se cap a casa 10 medalles.  
Moltíssimes felicitats a tots i en especial a la nostra entrenadora!!! 

 MEDALLER: Categoria Cadet  OR GUIILLEM TRINCHAN ; Categoria Infantil OR LORENA ESCODA, ARGENT ALEXIA SENTIS, ARGENT JOAQUIN ALVAREZ i BRONZE ARNAU MARGALER ;Categoria Aleví OR ELOI ROVIRA, ARGENT ARIADNA LLEBERIA, BRONZE MARCEL TRINCHAN; Categoria Benjamí ARGENT GUILLEM ROVIRA i ARGENT PAULA RODRIGUEZ . 

Aquest cop, degut als canvis d’última hora en l’organització dels campionats, no hem pogut competir en la categoria de pre-benjamí, però sí ho farem ens els propers. 
Agraïments: 

Al Consell Esportiu de la Ribera d’Ebre i a la junta de l’AMPA per l’organització de l’event. 
A l’Ajuntament de Móra la Nova per la seva col·laboració i en especial a la Regidora de Cultura la Sra. Montse Pedret. 
A la nostra entrenadora Anto Cavallé per la seva dedicació. 
I , finalment, agrair l’assistència i col·laboració de tots el pares i mares que ens heu acompanyat en aquest primer campionat de bitlles. 


Moltes gràcies a tots i fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada