Cercador

COMUNICATS

dilluns, 26 de maig del 2014

BOTIFARRADA CURS 2013/14

L'11 de maig hem celebrat la tradicional botifarrada de l'AMPA, amb el record sempre viu als nostres cors del nostre amic Jaume Descarrega. Ha sigut un dia festiu i al.legre, on hem pogut gaudir de l'esmorzar amb llonganissa, els nens han xalat amb la gimcana que ens ha organitzat la senyora Pinyeres Assens amb temàtica de Pirates, hem tingut entrega de medalles i cloenda esportiva per tots els alumnes que han practicat un esport o més durant aquest curs 2013/14 i finalment hem organitzat un concurs de paelles amb 13 participants, on hi ha hagut un empat tècnic amb 4 paelles guanyadores amb 10 punts cadascuna a nom de Jordi Sanchez, Josep Maria Pueyo, Manel Fuster i Domingo Benaiges. 
Moltíssimes gràcies al Patronat de l'Ermita de Sant Pau, que un any més ens deixan utilitzar el seu recinte per cel.lebrar aquest esmorzar familiar.
Agrair a tots els assistents la participació tant a la festa com amb els vostres donatius, ja que avui hem recollit 95€ més que afegirem als gairebé 200€, que ja haviem recollit durant aquesta darrera setmana i tot aixó anirà destinat a ajudar als nens del nostre centre que necessitin ajuda pel menjador, roba o material escolar. 
Moltíssimes gràcies a l'Excel.lentíssim Ajuntament de Móra la Nova per recolzar-nos tant en l'organització de l'event com en la participació de la festa. 
Agrair també a la direcció del centre de l'Institut Escola 3 d'abril i el seu professorat l'assistència a l'esmorzar, els seus donatius i el seu suport incondicional. 
Moltísimes gràcies també a totes les famílies que han volgut passar un dia amb nosaltres en harmonia i convivència i sobretot al jovent que avui ha volgut ser participatiu i col.laborar com a monitors en l'organització de jocs per a que els seus companys més petits gaudíssin d'una jornada lúdica i participativa, a vosaltres us dedico aquesta jornada, perquè vosaltres sou el futur d'entitats com la nostra, del voluntariat i de les associacions que treballen per fer el món una miqueta millor. GRÀCIES A TOTS!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada