Cercador

COMUNICATS

diumenge, 14 de novembre del 2010

14/11/2010 1er CROSS COMARCAL A RIBA-ROJA D'EBRE

Avui Diumenge 14 de Novembre s'ha dut a terme el primer Cross Comarcal de la Ribera d'Ebre. La participació per part de la nostra escola 3 d'Abril ha sigut nombrosa i de qualitat. Ens hem endut dos medalles, una a la categoria pre-Benjamí femení amb un segon lloc de l'Abril Ferré Vilanova i un tercer lloc a la categoria Benjamí femení amb la Lorena Escoda Linares.
Tot i que la Carina Nicola Codau també va guanyar sobradament a la seva categoria d'Aleví femení, van decidir desqualificar-la, ja que degut a que el recorregut no estava ben marcat, la Carina, que anava primera, va cometre un error i es va saltar uns pocs metres. Des de l'A.P.A. volem animar a la Carina a seguir lluitant perquè sempre ha demostrat ser una gran atleta i campiona.
A les categories que no hem aconseguit medalla, hem estat molt a prop del pòdium i volem encoratjar-vos encara més, a seguir lluitant per l'esport i fer-ho tant bé com aquest matí.
Us hi esperem al pròxim Cross Comarcal que es celebrarà a Móra la Nova el 12 de desembre de 2010.